shopping från zalando

Jag har hittar verkligen hur mycket snygga kläder som helst som jag gärna skulle vilja beställa hem ifrån Zalando. Men det är ju inte det billigaste precis om jag ska beställa hem typ en hel outfit med byxor, tröja, kanske lite smycken och sådär? 

Men iallfall så har jag ett jätte bra tips till er som har samma problem som mig! Jag brukar googla på att få fram rabattkoder t.ex. ”rabattkod till zalando” innan jag ska handla i någon butik på internet och jag har fått fram en sida som heter kampanjjakt och såklart så fanns det rabatt på zalando där :D Det finns rabatter på alla möjliga sidor också, nelly och många andra butiker jag gillar ;)

Så nu ska jag välja ut några saker och antingen använda mig av denna: 100 kr rabatt vid din första beställning” eller ”150 kr rabatt vid köp av 700 kr”. så himla bra ju :D några fina saker som jag vill ha:

 

Vad tycker ni, snyggt va? Brukar ni också googla runt och leta rabattkoder innan ni ska handla något på internet? om ni inte gjort det förut så tycker jag absolut att ni ska börja använda kampanjjakt, finns hur mycket butiker och hur mycket rabattkoder där som helst :)


Kommentarer
Martina

Hej!
Känns som evigheter sen, som jag var inne och läste din blogg! Kul att det händer mycket med flytt och annat spännande. Ville bara slänga in en liten hälsning :) ha det bra!

2013-10-16 @ 11:57:25
URL: http://martinaelizabeth.blogg.se
HJJONSSON

Jag vill bara berätta att jag har ny tävling i bloggen där du kan vinna valfri vara från evasunderkläder och det är mycket enkla regler. Puss! <3

2013-10-16 @ 17:14:23
URL: http://www.hjjonsson.se
Sofia - Lever drömmen i LA

fina grejer :D

2013-10-16 @ 20:12:22
URL: http://byfia.com
Anonym

ibland går det använda flera rabattkoder sammtidigt :)

2013-10-16 @ 22:14:30

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback