sexleksaker

jag tänkte komma med lite ovanligare tips såhär på kvällen än vad jag brukar skriva om i bloggen, nämligen ett bra tips för dig som vill köpa sexleksaker! Amorspilar.se är en hemsida som säljer sexleksaker och har allt möjligt och massor med tillbehör som glidmedel, massageoljor, massageljus, dildos m.m. och det är ju jättebra för er som vill ha men inte får tillräckligt med info i en vanlig butik, det står ju allt du behöver veta om varje produkt eftersom det är en webbshop och det tycker jag är asbra. 
 
Oftast så är nog många ganska blyga, man kanske tycker att det är pinsamt att göra det och jobbigt med att köpa just sexleksaker,och därför är det ju mycket lättare att köpa det online! det ingen som behöver se att man går in just där i någon butik på stan, ingen som behöver se vad du går runt och tittar på och kanske man tycker det är lite pinsamt att fråga butikspersonalen och då kan man kika runt i lugn och ro tills man hittar något som passar en!
 
men såklart så ska man inte tycka att det är pinsamt och det är väldigt många som inte tycker att det är ett dugg jobbigt, men om man ändå känner för att handla online så får återkommande kunder alltid 5% rabatt på sina köp, det tror jag inte många fysiska butiker har. :)
 
Det är ju roligt att ge kompisar massa skämtgrejer när dom fyller år och det finns massa grejer där som är kul att ge bort ;) godis underkläder, en sexig badanka, roliga handdukar, massor med olika bakformar :D och sådär så ni förstår ju ungefär vad som finns. om ni vill kika in på Sexleksaker från Amorspilar så klicka på den markerade texten och shoppa loss!

Kommentarer

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback