otrevliga kunder?

haha jag hatar verkligen otrevliga kunder, som retar sig och vill bara skälla ut någon bara för att typ. har varit många sånna den här veckan på maxi, t.ex. att vissa blir as förbannade för att jag frågat om det gått bra att scanna varorna i själv scanningen, vi som jobbar är tvugna att fråga alla varje gång, ifall om det skulle bli en avstämning.
 
någon som också har 100tals surkorvar till kunder? någon som kanske har något roligt att berätta? :D
▲Mean people are mean▲

Kommentarer
Rocktjejen

Hatar också otrevliga kunder. Känner som jag är allgisk mot otrevliga kunder haha

2013-10-28 @ 07:19:27
URL: http://ellian.webblogg.se
Pernilla

Jag hatar alla gamlingar som börjar gnälla om att de betalade för mycket och man sitter där och förklarar att deras rabattkuponger har gått ut så fattar de inte det.

En gång gick en kund till min chef och sa att jag inte ler när jag sitter bakom kassan... Alltså WTF.

2013-10-29 @ 17:56:15
URL: http://fodelsedagspresenter.nu/
felicia

haha otrevliga kunder är bara irriterande, fick många sånna när jag praktiserade på ica maxi, hade en stam kund på typ 80 år och hon krävde att man skulle hålla hennes korg och plocka varorna åt henne, så varje gång hon kom till butiken sprang man in på lagret hahah xD

2013-10-30 @ 11:40:35
URL: http://feliciaholmgren.blogg.se/
Martina

Jag jobbade som innesäljare förut på cramo. Jag satt alltså och pratade med kunder 8 timmar om dagen i telefon. I början när det ringde in sura kunder så blev jag alltid lite småsur tillbaka men efter att jag fick lite bättre självförtroende så försökte jag vända på brödet och få kunden glad. Jag pratade ofta med platschefer på byggen och när dom blev stressade så var dom ofta sura och skällde gärna på oss. Jag minns speciellt en gång när en kille ringde och var sjukt förbannad och jag frågade om namn och nummer och han sa patrik isaksson. Jag såg tillfället och började sjunga på låten "ruta 1" av just patrik isaksson och platschefen fattade ingenting. Sen när jag förklarade mitt sjungande så började han skratta och han bad om ursäkt för att han hade varit sur mot mig och sen tackade han mig för att jag lättade upp situationen. Därefter bad han om att få prata med min chef och till honom hade han berömt mig och berättat hur nöjd min chef skulle vara över mig. Och därefter fick jag ta hand om alla surkunder som chefen visste om :)

2013-10-30 @ 15:05:58
URL: http://martinaelizabeth.blogg.se

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback