ok eller inte i ett förhållande?

Jag läste på annicas blogg att hon inte kunde göra saker framför sin kille och hon tyckte att man absolut inte gör sånt i ett förhållande. vad tycker ni?
Jag är helt tvärtom,jag skulle inte göra så framför någon annan, men när man bor ihop så tycker jag man borde kunna vara sig själv. ungefär som när man bodde hemma så ska man väl känna sig lite bekväm med sin pojkvän! men alla är väl olika! alltså menar jag att jag är motsatsen till alla punkterna :O:)
 
 

Kommentarer
Anna | Lauana

Jag är också emot, för jag kan verkligen vara mig själv till 100 % när jag är med min kille, och jag älskar att man kan vara det, och det är bäst när det är så enligt mig :)

2013-10-09 @ 11:26:26
URL: http://lauana.blogg.se
Jennifer

Håller med dig, om man ska bo ihop med varandra så kan man ju fasiken inte gå och hålla sig en hel dag bara för att min pojkvän inte får höra mig fisa/rapa. Eller raka sig i duschen, eller sitta på toa :) Jag och min pojkvän är ganska öppna, låser aldrig dörren om vi går på toa, dock om jag ska skita vill jag ju gärna vara ifred :P

Svar: Ja precis!
EMMAS!

2013-10-09 @ 12:03:17
URL: http://jeennifeerA.shapemeup.se
Isabell

Jag håller med på punkterna med att raka sig och kanske inte bajsa framför killen. De kan jag inte med bara. Kissa är väl inga problem. Att prutta framför varandra har vi väl inte riktigt gjort än, men kan man inte hålla sig och de händer, så vad fasiken, vem bryr sig? Lite fnitter på de och de blir kanon. Dom punkterna jag inte vill göra är ju sådant jag känner mig mest bekväm med att göra för mig själv och då spelar de ingen roll hur mycket jag älskar en person, haha. Sen hur den andra personen vill göra är upp till den, men jag vill väl helst inte va med om han bajsar heller framför mig haha.

Svar: Nej men precis bajsa är något man alltid vill vara ifred med haha :kr
EMMAS!

2013-10-09 @ 12:19:15
URL: http://bellefix.se/
Anonym

jag och min kille är precis olik annica och marcelo. vi gör allt öppet och håller inte på gå med magknip en hel dag bara för man inte fiser framför sin kille haha, men precis, vad är man i för förhållande om man inte känner bekväm
? jävligt fjantigt tycker jag :)

2013-10-09 @ 14:02:08
Cornelia

jag håller nog med dig, man lär kunna vara den man är :)

2013-10-10 @ 08:40:24
URL: http://corneliae.blogg.se/
Caroline Nilsson

Hej, Intresserad av ett bloglovinbyte? Säg isf till när du lagt till mig så lägger jag till dig! :)

2013-10-10 @ 15:50:15
URL: http://iamcarro.blogg.se/
felicia

jag kan rapa högt inför min sambo men inte allt det andra ;P

2013-10-12 @ 11:41:21
URL: http://feliciaholmgren.blogg.se/

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback