göra något skoj på höstlovet?

Jag tänkte tipsa er som snart har höstlov, eller er som bara vill göra något nu i vinter om en rolig grej. oftast brukar det ju bara att man åker till stockholm eller något annat längre ner i sverige, men varför åker man nästan aldrig längre upp? det är ju jättemysigt i början med snö och allt vintermys (tycker jag) varför kan man gå inte åka till umeå? :D det är en ganska stor stad och den är jättemysig! Det finns massor med fina hotell som man kan besöka och det finna många saker att hitta på i staden.
 
Om ni är sugna på att åka dit eller hade funderat på det men vet inte var man ska bo, då är ett tips från mig att titta på denna sida som har bra tips på billiga hotell i UmeåNi som är shoppingsugna vet väl att det är norrlands största stad, dubbelt så stor som lilla östersund där jag bor. 

Jag hittade jättemånga mysiga hotell jag skulle vilja spendera en weekend på, här är ett av dem:
Bilder från ett av hotellen på hotellumeå.net
Och ni som vill bara åka bort ett tag, en helg eller så men inte vet riktigt vad man kan göra i Umeå så kommer några tips här:

Spa för en dag- gå på ett riktigt fint spa och skäm bort dig själv med en helkroppsbehandling, eller varför inte fixa naglarna och passa på att göra dig fin på din mini semester.
✔ Åk hundspann- I umeå kommer det snö mycket tidigare än vad det gör i södra delen av Sverige, åk upp om några veckor och ta en tur med hundspann på isen, som du knappast kan göra i stockholm? :D
✔ Åka skidor - Ha en skidsemester och var ute och åk i backarna.
 
Är det något ni skulle vilja göra eller är du mer för solsemester? :)
 
 
 

Kommentarer

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback