bokat resa till new york!!

weeeei idag har jag & marcus bokat och betalat resan till new york så allt är klart och nu är det bara att vänta tills i slutet av februari då vi åker ner till stockholm och sen vidare till island-sen new york :D kommer bli sjukt roligt. vi bor på ett hotell som är ganska mycket mitt i smeten och ligger ungefär 10min-en kvart ifrån time square och lika nära till empire state building. så det är ju nära till mycket och sen är det lätt att åka tunnelbana också. 
 
kommer verkligen ta sjukt mycket bilder när vi är där och kommer äta och shoppa hela dagarna ;) har ju aldrig ens varit utanför något EU land och verkligen inte flygit i 12 timmar. hehe. någon som varit där och har tips på vad man ska göra eller något sånt? kom med tips, kommer göra en lång to do list!
 

bilder från grekland i somras.
 

Kommentarer
Mohammedi's | Art, model & designer

härligt ju!

Delta gärna på min tävling där man vinner ett par Carrera Solglasögon eller Glasögon. Tävlingen är enkel och grym, och du hittar den på min blogg

2013-11-01 @ 00:53:07
URL: http://mohammedis.se/
Malin

Åhh vad kul med en resa till New York :) blir lite avis.

Jag var där 2009, men tyvärr hann jag inte med en massa turistgrejer eftersom jag var där med min gymnasieskola och var på konferens 2 dagar och hade bara 1 dag till egentid. Men, en grej jag gjorde som jag rekommenderar är att åka över till Brooklyn och sen gå över Brooklyn bridge på kvällen. Det är helt magiskt att se alla ljus från husen och så.
Sen är en promenad i Central Park en självklarhet. Såååå vackert och fint.
Om du är en godisälskare så MÅSTE du besöka Dylans Candy Bar. 2 våningar med godis. Himmelriket.

2013-11-01 @ 13:24:31
URL: http://areheim.bloggplatsen.se
Anonym

Flyg med stödstrumpor! Skitbra för fötter & ben när man flyger länge! Glöm inte Viktoria secret & Starbucks!! :-) om du ska köpa något av Apples produkter typ en iPad mini så köp det i USA! Mycket billigare där. Fan vad kul!

Svar: tack för tipsen =) kommer köpa hur mycket som helst haha.
EMMAS!

2013-11-01 @ 19:18:52

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback