bli spådd..

visste ni om att man kan bli spådd över telefon? jag känner flera stycken som blivit spådda och alla tror på det som sagts och vissa eller alla saker/liknande saker har hänt dom, tycker det är läskigt! vissa saker vill man ju inte veta tillexempel när man ska dö, om någon man känner ska det eller om hemska saker, men andra glada saker skulle ju vara roligt att veta och se om det faktiskt händer framöver. 
the fetter that bound me
Jag vet också att många blir spådda när dom tappat bort saker, eller om deras djur sprungit bort så kan dem berätta var dem ska leta och hjälper till att lösa det :) coolt. Det är väldigt många som vill veta vad dem ska göra inför ett jobbigt och svårt val när man känner sig helt vilse, och dem får reda på vad som är bäst att välja osv, det kan vara inom ens karriär, relationer, m.m. 
Through the Looking Glass: The Wild Unknown
man kan tillochmed prata med medium och få kontakt med folk på "andra sidan" alltså som inte lever längre, men just med tarot kort fungerar det såhär:
 
"Tarot använder vi för att se vilka energier och händelser som är på ingång i livet, tarot korten visar förändringar som ligger framöver. Med hjälp av tarot så kan vi vägleda inom kärlek, arbete, hälsa, själsligt eller andra specifika frågor som du har."
 
Om in tycker att det är lika häftigt som jag tycker så finns det en sida som man blir spådd via telefon, dem spår med Tarotkort och dem är utbildade och har väldigt stor erfarenhet ang just detta.-> Läs mer om Tarot <- och för att få allt info om hur ni går tillväga så klicka på länken! Det kostar bara 19,90 kr i minuten så om man blir spådd i 10 min kostar det 199:-, det är ju inte speciellt dyrt tycker jag. Det är 18årsgräns för detta och då gäller det alltså inte för mina yngre läsare, men alla ni andra kan ju testa på det om ni tycker att det är intressant och vill testa på. 

Kommentarer
Emma Nyström

vilken fin design du har!

allt bra idag då?

2013-10-22 @ 19:14:49
URL: http://emmasblogg.blogg.se

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback