att dejta

Tumblr

Minns ni förut när jag skrev ett inlägg om förhållanden och vad jag tyckte, då kom jag och tänka på dejting och olika sätt. Hur tycker ni att det är lättaste sättet att träffa killar/tjejer på? Alltså att detja menar jag nu J Föredrar ni att gå ut en kväll på krogen, träffas via internet eller ragga upp jobbarkompisen/någon i skolan? Jag skulle själv tycka sånt var jättesvårt om jag var singel, men jag antar att man kanske har några tekniker när man börjar vänja sig? ;)

Jag hittade en rolig sida som skriver om olika dejting tips om hur det var förr och hur det är nu. T.ex. att om man är kvinna ska man inte prata om ”tråkiga saker” som kläder, smink och man ska istället prata om vad dejten är intresserad av. Gå in på länken ovan för att läsa alla punkterna, skriv gärna vad ni tycker, om ni håller med eller inte!

Visste ni föresten att en av dem vanligaste sätten är att träffa en dejt är via internet, ungefär 50% av alla svenskar väljer att göra det, 41% har träffat olika dejter på sitt jobb och så lite som 9% träffar sin dejt på gymmet. Det är lite rolig statistik om dejting som jag hittade på denna sidan

Såklart kan man inte träffa den rätta på första dejten och vissa får träffa väldigt många innan det klickar rätt och andra behöver inte träffa alls så många, men man behöver ju inte heller dejta hela tiden! Ibland kanske det kan vara skönt att vara själv ett tag innan man letar vidare, hihi. Föredrar ni att vara tillsammans med någon/dejta eller att vara singel?


Kommentarer
Anna | Lauana

Kan inte tänka mig något annat än att vara tillsammans med min älskling!;)

2013-10-21 @ 21:36:32
URL: http://lauana.blogg.se
Jennifer

Att hitta kärleken är ju det man vill. jag har dejtat OTROLIGT mycket, och då via nätet och träffat otroligt många. jag bor i en liten by med ca 6000 invånare, för två månader sen träffade jag en kille ifrån samma ställe som jag bor, trodde bara det skulle bli ett one night stand, men efter den natten kunde jag inte tänka på någon annan än han, och då är han två år yngre och för mig varit lite töntig, men jag fick verkligen upp ögonen för denna kille och nu har vi varit ilag i två månader och jag har aldrig känt denna kärlek :)

2013-10-22 @ 11:40:43
URL: http://jeennifeerA.shapemeup.se

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback