snygga skor!

jag älskar att hitta nya shoppingsidor som man inte sätt förut, är så less på dem allra vanligase som har samma kläder på alla och nästan alla kläder liknar varandra. Jag har hittat en sida som heter Deichmann.com och är en sida som är fylld med massor av skor, handväskor, accesoarer, strumpor, mössor, halsdukar, sjalar osv osv.. Det är alltid fri frakt att beställa därifrån & jag tror att det var över 15 olika länder som fanns med på listan som man kunde beställa ifrån. 
 
 
mina favoriter från deichmann
Jag har hittat supersnygga saker jag gillar därifrån, det bästa är att allt är billigt och snyggt på samma gång =)
t.ex dom vita skorna på bilden kostar 129:- och det är ju ingenting? ser ju nästan exakt ut som converse och jag är ingen som alltid ska ha "äkta" och det dyraste :) Jag har kikat runt och allt kostar mellan 100-300 kr nästan och för ett par skor är det väldigt billigt, några par är lite dyrare men fortfarande inte farligt dyrt.
 
Jag såg även att det fanns snygga skor till killar, i samma prisklass som för tjejer. Det är ju ett bra julklappstips om man inte vet vad man ska köpa. Vad tycker ni? Hittar ni nåt ni gillar från sidan? Ni kan se urvalet här!

Kommentarer
Elsa Ohrås

Hej! Vilken fin blogg du har! Skulle bli så sjukt glad om du kollade och kanske till och med kommenterade lite på min också? :)<3

2013-11-19 @ 14:23:17
URL: http://ohras.blogg.se/

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback