tjäna pengar

Det  finns ganska många sätt att tjäna lite extra. Det behöver inte vara ett extrajobb som man går till några timmar per vecka utan kan lika gärna vara jobb online eller uppdragsjobb.

 

Ett sätt är att göra betalda enkäter som nog är det enklaste sättet att få in extrapengar. Okej, det är inte mycket per enkät men är man anmäld på många olika och lär sig göra dem ganska snabbt blir det någon hundralapp i månaden i allafall.

 

Tycker du om att skriva och är intresserad av SEO? I så fall kan du starta en egen artikelkatalog . Antingen skriver du texterna själv och tar betalt för det eller så erbjuder du bara plats på katalogen i tjänar pengar på Adsense. Allt handlar ju  om vad man är intresserad av.

 

Ett annat sätt är att anmäla sig till sidor som ger ut testprodukter. Att få en gratis fryst pizza, läsk, pulversås eller barnmat är visserligen inte ett sätt att tjäna pengar men det sparar ju en hel del. Dessutom är det roligt att testa nya produkter.  Och gillar du att prova produkter i lite större utsträckning finns ju alltid ”ghostshoppers”. Då ska du handla en vara i en butik (som du får ersättning för) och sedan skicka in en utvärdering om hur du blev bemött i butiken. Det finns bland annat att man får äta gratis på McDonalds och sedan får betalt för att lämna in en rapport på hur personalen skötte sig. Betalt för att käka helt enkelt.

 

Som ni ser finns det en massa olika sätt att dra in lite extrapengar. Välj nått som passar. 


Kommentarer
Anonym

Hej i solen
Hoppas att allt är bra?
Nyfiken kom mina mail fram? Om inte får jag skicka om dom.

2013-03-27 @ 16:05:25

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback