res mer

Ni vet väl att jag är galen i att resa? så fort som jag kommit hem från någonstans jag rest till så blir jag alltid lika resgalen och vill boka en ny resa på engång, haha.. Förra året var jag ju i turkiet och för några veckor sen vad jag i grekland som jag visade upp i ett tidigare inlägg om ni minns? =)

 


Därför tänkte jag tipsa till er som är lika resgalna som mig att det finns en hemsida som man kan titta på bästa priserna till olika resemål & man kan också se vad det stället har fått för omdömme, det kan ju t.ex. vara bra om du är osäker och väljer mellan 2 hotell men det blir ju ett lättare bestlut om du ser att det ena fått mindre bra kritik. Sidan som har olika hotell recensioner är Zoover.se! :)

Något som jag tyckte var lite roligt där var att det finns "veckans ris och veckans ros" och det är alltså ett hotell som varit jättebra och fått höga betyg & ett hotell som varit dåligt men sämst betyg, då vet man ju vart man inte bör åka + att det står vad som vad bra och dåligt. (det är alltså gästerna som satt betyg på alla hotellen, ni kan själva göra det också.)
jag skulle lätt boka en sista minuten om jag kunde, men jag har ingen ledig vecka på länge så det blir nog inte något före nästa år, jag har börjat spara till en shoppingresa till New York!!


Kommentarer

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback