parfymer billigare än på taxfree

jag älskar att köpa nya skönthetsprodukter, speciellt parfymer (som jag sagt många gånger) men också smink och hårvårdsprodukter som man inte köper lika ofta. iallfall gör inte jag det! Jag har hittat en hemsida som har 20-70% lägre priser än i en vanlig butik, där det finns alla möjliga parfymer också lite hår-& hudvårdsprodukter, just därför är jag extra shoppingsugen nu. här är några av sakerna jag skulle vilja klicka hem:
 
 
alla produkterna på bilden finns på bloomify.se och det är alltid fri frakt därifrån! =) jag vet att killparfymen på bilden kostade över 500 kr i år på taxfree när jag skulle åka till grekland och är billigare här, så det var ju värt att jag inte köpte den till min pojkvän då så sparade jag någon hundring på det. På taxfree är det ju ännu billigare i vanliga butiker annars. 

Sen för er som inte har råd att köpa en hel parfym så är parfym bodylotions jätte bra (tycker jag), den luktar ganska starkt, nästan som en parfym fast den luktar precis som vanliga escadan gör och håller hela dagen+ att man får mjuk och len hud av den även fast den inte ens kostar 100 kr. 
 
 
 

Kommentarer

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback