Buzzar om veet produkter

Förra veckan fick jag hem ett paket fullproppat med veet produkter som jag har/ska testa. Jag har bara testat 2 stycken änsålänge och jag tänkte skriva lite om alla produkterna och ge betyg så ni ser själva vad jag tycker om dom. Produkterna från jag genom http://buzzador.com/ läs mer om att bli det på deras hemsida. 

Jag testade dessa 2 produkterna först:
 
1.Shower Hair Removal Cream - man smörjer in benen med krämen med hjälp av svampen (den lena sidan) och låter det verka i ca 2 minuter. Sen går man in i duschen och duschar hela kroppen t.e.x. och börjar tvätta håret så benen bara blir fuktiga. När man duschat i 2 minuter tar man svampen (den hårda scrubb sidan) och drar försiktigt bort all kräm. sen är det klart!

Resultat: Den funkade jätte bra på mig, jag brukar bli knottrig efter jag rakat mina ben men nu blev jag len och alla hårstrån försvann och jag blev inte ens lite stubbig. Dock kliades det lite efter duschen.

Betyg:
 
2. Hair miniminising Body lotion- Är en vanlig bodylotion som man smörjer in sig efter jag fixat benen och den ska ta bort och motverka hårväxt. 

Resultat: Jätte fräsh lukt och man blev verkligen len efter insmörjningen. Den tog också bort klådan på benen som blev efter produkten ovan så det inte längre var irriterat. 
 
Betyg:
 
Ställ gärna frågor i kommentarsfältet om ni undrar något om produkterna. Om någon dag berättar jag om 1 eller 2 till som jag testat på.
 

Kommentarer
Följ vår resa från tankar till färdigt hus

Jag har också fått hem de produkterna :D Ska börja testa jag med!

2013-04-14 @ 13:49:36
URL: http://motdromhuset.blogg.se/
♥Zofie Jashari♥ - 18år & är förlovad med en 35åring

Kostar de och få hem sånt? :)

2013-04-14 @ 16:09:07
URL: http://www.zofiejashari.blogg.se
Sarah

Fick också hem sånt så jag ska prova idag :)

2013-04-15 @ 08:25:46
URL: http://www.nattstad.se/sarahceciliacollin

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback