house of candy


fika och bada

hellu! idag har jag jobbat hela dagen, hade tänkt att springa i elljusspåret nu men det snöar och känns inte roligt att vara ute då :) så istället har jag och älsklingen köpt fika och nu snart ska vi ta ett bad tillsammans hihi <3


någon som ska till turkiet i juli?

Är det någon som är i turkiet i juli?


jag och marcus ska åka dit den 5e juli och skulle vara kul att se om någon annan ska dit samtidigt? :D vi ska på typ 8km från stan så det är ganska långt bort men vi bor på ett 5 stjärnigt hotell med all inclusive, 0 m från stranden hihi ^^

där vi ska bo :)


fick hem en almanacka

när jag skulle få hem den där almanackan så trodde jag den skulle vara jätte tråkig och att jag inte skulle beöva den. men nu så när jag fått hem den är den så söt och nu vill jag använda den och skriva massa grejer i den :D har typ skrivit hur många dagar jag jobbat så jag håller koll på vad jag får i lön och massa såntdär :) fin va? ;)


Från http://personligalmanacka.se

får blogglön varje månad den 27e

"Får du blogglön varje månad?"

SVAR:
JA jag får utbetalt av olika sidor, jag får av min favvo sida varje månad den 27 & då får jag ca 500:- varje gång :D rekomenderar den verkligen till er som vill ha en fast lön, som drar attomatiskt av skatt & är helt serös sida :)HUR NI GÖR:

1. Först går ni in --->HÄR<-- och klickar på "bli medlem"2. Sen fyller ni i era uppgifter RIKTIGT annars kommer ni inte bli accepterade för sidan. Anledningen är att sidan är en SERIÖS sida & behöver personuppgifter. Ni fyller i erat konto nr eftersom ni inte kan få utbetalt annars, inget annat.3. När ni är medlem så ansöker ni efter annonser. hoppas ni förstår :DVeckansbabe + LÄS hur ni blir länkade ;)

Den här veckans babe blev fina -->evelina<-- tycker ni ska kika in på hennes rosa blogg nu!! :)

Vad HETER  den -->HÄR<-- hemsidan? 

För större chans att vinna, läggtill mig på --->bloglovin<-- och säg vilket nr du blev :)

Ont att tatuera nyckelbenet..?

funderar på hur jag ska gör en tattoo... har varit sugen på det länge nu men vet inte VART jag ska göra den. ge mig förslag :D och vet någon om det gör ont att tatuera nyckelbenet? mitt syns ganska mycket, tycker att deet är snyggt att ha där men känns som det kommer göra as ont? berätta gärna vart det gör mindre ont att göra också, hihi :)

sen vet jag att typ alla har fåglar/svalor osv nu förtiden, men spelar ingen roll för mig :)


min nya klänning! :)

fick hem en ny klänning i måndags förra veckan, men jag har inte hunnit visa den för er :D har iallafall testat den och den sitter snyggt, men har inte tagit kort på hur den ser ut på :D men såhär ser den ut iallfall: 


klänningen kommer  från fashionbox.se, ni hittar den -->här<--  dock finns det ingen i storlek S kvar, jag tog den sista hehe :)

aaaaahhhhhrrrrg

är lite besviken på datorn jag betalat 1500 kr för att få lagat. hade haft den i 15 min med att blogga när jag kom hem, sen behövde den startas om pga alla uppdateringar, sen nu har jag suttit i TVÅ hela timmar och försökt få den att starta :( äntligen startades den men inga nya uppdateringar fixades eller något, vet inte om jag ska gå tillbaka med den igen? vad tror ni?

:/


kommer tyvärr skjuta upp resten av tävlingarna, har inte kvar vilka tävlingar jag skulle ha. jag hade en lista på datorn innan den gick sönder om vilka tävlingar jag skulle ha och vad jag skulle lotta ut och så. hoppas ni förstår!!DATORN FUNKAR IGEN!


dock är photoshop, alla text grejs, bilder, och annat som jag egentligen behöver borta. men huvudsaken är att den funkar och bloggar mer senare idag!!

MIN DATOR HAR PAJJAT :'(

ps inte min dator på bilden haha :)


åååååh min älsklingsdator har gått sönder och nu är den inne på lagning. kommer tyvärr lägga ner bloggen dom dagarna jag inte har dator eftersom jag inte kan skriva :( men följ mig på bloglovin så märker ni när jag är tillbaka :( buhu...

kanske köper någon ny dator, och isåfall får ni komma med tips på bra datorer :D


byebye sålänge..mycket i skolan

skolan tar kål på mig , fast nu har jag just slutat och kommit hem. orkade inte uppdatera imorse därför det blev så sent nu :D ska ner på ok snart och skicka 2 paket och kanske hämta ut paket åt mig också? jag har föresten inte visat klänningen jag fick förut heller, ska göra det idag iallafall :D
haha naww..


LOL

hahaha ååh jag var trött imorse så skulle jag ladda upp en bild i mitt morgon inlägg, och såg efterskolan att jag tagit helt fel bild och istället en AS FUL bild på mig, när jag var nyvaken och glodde in i kameran när jag var hemma hos mariana............ fick panik och tog bort den, så såg inte vilka som kommenterat eller något. (så om nån gjort det är det därför ni inte får svar tillbaka, eftersom jag inte sätt)

Loooooooooooool är så dum, haha ja nu fick ni se min snygga sida iallafall...
ungefär såhär gick det till :Dlite av min helg

har inte orkat suttit så mycket framför datorn i helgen, har varit på badet, varit i stan, tränat, gjort massor med uppgifter och skickat in som jag inte lämnat in på skolan och sen chillat och varit med älskling :) 

igår var jag på stan och köpte inte så mycket men köpte nya skor som jag redan invigit och har varit ute och sprungit i nyss(döjobbigt fortfarande) men dom var jätte sköna och fick dom billigt :)

bilder från lördag..random bilder..

har inte tid att sitta vid datorn, så ni får några bilder från igår..
mina älsklingar var söta :D
jag och bobby i bilden:)
mördar bob
jag var trött och sur, haha..