john bauer är den sämsta skolan

bläääää jag ångrar att jag började på john bauer!! allting är SÄMST där. 
 
1. Jag fick ig i engelska utan någon varning och inte ens på mitt utvecklingssamtal som var i MAJ hade hon sagt något till min handledare? sen har jag lämnat in allt och aldrig fått ig på något prov.Dessutom fick jag bara veta i 3 ämnen vad jag fått medanst marcus fick veta alla sina.

mina betyg
 Image and video hosting by TinyPic
2.I klassrummet är det som när man var liten, vi har bestämda platser & om dom vet att man är med varandra självmant så gör dom nya platser så man ska lära känna nya.

3.och allt annat är dåligt ;@


 

Kommentarer
Madame Hoffa

Hej!

Vill bara tipsa om en ny tävling inne hos mig där man kan vinna snygga boots. :)
Ha en fin helg! :)

2012-07-27 @ 16:03:36
URL: http://madamehoffa.se
♥JuliaCarlzon

Åh vad jobbigt det verkar :/

2012-07-27 @ 20:36:55
URL: http://worldofjulia.webblogg.se
Sarah Persson

Vad tråkigt! :(
Är allt annat bra med dig?

2012-07-28 @ 11:22:18
URL: http://justmesarah.blogg.se/
anna

heej hur är det? grym din blogg har blivit gumman :D

2012-07-28 @ 17:23:14
URL: http://thellan.blogg.se
Maria

Jag gick också JB, tog studenten i år, världens bästa skola måste jag nästan säga, dock beror det väl väldigt mycket på lärarna och sådär, våra var otroligt bra. :)
Dålig stil av din engelskalärare som gjorde sådär! Och rätt dåligt att alla lärare inte hade betygssamtal med dej.
I ettan och tvåan hade vi basgrupper vi satt i också, viktigast var det väl i ettan, så man fick chansen att lära känna alla. I tvåan gjorde dom basgrupperna bland annat efter vilka vi umgicks med och vilka vi jobbade bra med, så jag satt med mina två bästa vänner då. Däremot i trean fick vi sitta precis som vi ville, men då satt vi ändå exakt likadant under hela året. :)
Hoppas allt dedär fixar sej för dej, och ta och prata med engelskaläraren och/eller din mentor direkt när du börjar igen i höst :)

2012-07-30 @ 13:14:47
URL: http://mariarudolphi.blogg.se/
LIL' BABUSTYLE - foto, vardag & Akons musik i fokus

Jag gick på John Bauergymnasiet ett år. Första året. I mitten på andra året bytte jag skola för att testa på lite nytt inom media. Men JB i Karlstad är en av de bästa skolorna i hela Karlstad! SJukt bra skola och jag är sjukt nöjd att jag gick där. Tyvärr är det ju inte lika bra på alla skolor, som man önska att det var... Men på JB i Karlstad har alla lärare och elever en speciell kontakt. Man kan prata med alla lärare om allting och de vill alltid elevernas bästa, samt att man får testa på hur mycket som helst!

Tycker det är dåligt av din mentor och dina lärare att inte säga någonting. Du har skyldighet att stämma dem, eftersom du aldrig blev förvarnad. På JB i Karlstad sitter man vart man vill och umgås med vilka man vill, det är väldigt bra! Dessutom har du rätt till att veta betyg i alla ämnen du läser, även de som inte är klara. Som redaktionen som vi hade, det läser man både i 1an och 2an, och man får betyg för både i 1an och 2an. Tycker du ska prata med din rektor och berätta vad som hänt! (om du inte redan gjort det).

Svar: Ja jag vet, det är ju olika på alla skolor! Har försökt fått tag i rektorn och i min mentor men ingen av dom har svarat :/
EMMAS!

2012-07-30 @ 15:36:38
URL: http://nattstad.se/babustyle

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback