iPhone vantar

 
Vantar för iPhone och andra mobiltelefoner så att du slipper frysa om händerna när det blir lite kyligare ute. 

Det kanske är lite tidigt att ta upp men snart blir kvällarna lite kallare. Senare blir det också så kallt att man måste bära vantar på sig för att inte frysa om sina händer. Vanliga vantar tillsammans med mobiltelefoner med touchskärm eller s.k pekskärm är väldigt dåliga och fungerar inte alls på dessa mobiler. Det resulterar i att man måste plocka av sig ena vanten eller båda för att använda sin telefon. Men det finns en räddning! 

www.iphone-vantar.se säljer vantar just för iPhone och andra mobiltelefoner med touchskärm. Det finns väldigt många olika modeller att välja i mellan, det finns vantar i damstorlek, herrstorlek och även i barnmodell! 

Det finns modeller som är tunnare för bättre känsla när man t.ex. ska skriva sms eller spela. Men också tjockare vantar som värmer dina händer lite extra och samtidigt gör det möjligt att använda touchskärmen. 

Hos iphone-vantar.se handlar du enkelt med kontokort och internetbank. Du kan också handla med faktura. Ingen fakturaavgift tillkommer! Det är också snabba frakter, vantarna når dig normalt inom 3 arbetsdagar. De har också en låg fraktavgift på 29 kr oavsett hur många vantar du beställer. 

Kommentarer
aina [fotoblogg]

Dom där vantarna verkar fett bra ju! :D

2012-07-30 @ 11:27:33
URL: http://ainaphoto.blogg.se

Följ mig via bloglovin: Follow on Bloglovin


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback