lååååång jobb dag + lite shopping

hellu, vet ni hur länge jag jobbade idag eller? åkte in halv 10 och kom hem kvart i 6.. jobbigt och det enda jag gjorde på jobbet idag var att inventera. de flesta som läser min blogg kanske inte vet vad det är men man ska räkna alla varor som finns i en butik och det är ju fleeeeeeeeera tusen + allt i lager osv. sjukt jobbigt men hann med ganska mycket =) 

ikväll var jag sugen på att gå på bio, fast marcus ändrade sig och ville inte för ingen film verkade bra enligt honom. så får se vad vi hittar på om han inte ändrar sig, får tjata lite till höhö :D

tänkte passa på vad jag köpte för nån dag sen på stan då det var rea, hittade typ ingenting för det var svin mycket folk!
smågrejs: hårspray, foundation & väska
en vanlig kofta, sämst bild jag vet 
myyyyysiga skor fast dom är använda på bilden :)
har jag social fobi eller inbillar jag mig bara? har alltid känt såhär:

jag läste på en blogg om social fobi och googlade lite på det sen, och gjorde dessutom flera test, läste symptom osv och kände igen mig på nästan allt och i skolan har jag alltid haft jobbigt med redovisningar osv.. ända sen jag var 6 år och började skolan var jag rädd att prata för andra, räcka upp handen osv för att jag var rädd att bli röd i ansiktet. Lite saker som stämmer in på mig:

Jag vill inte: (får panik av dem flesta grejorna)

Äta offentligt.
Agera inför åskådare/åhörare.
Gå på en bjudning.(beror på vems/vilka)
Ringa någon du inte känner väl.
Tala ”ansikte mot ansikte” med någon du inte känner väl.
Använda offentlig toalett. (aldrig skoltoalett osv, om det är panik så har jag gjort det på min förra skola, dock i lärar korridoren.)
Vara i centrum för uppmärksamhet.
Tala oförberedd på ett möte.
Uttrycka ogillande eller avvikande mening inför någon du inte känner.
Avge muntlig rapport inför grupp.


tex. har vi test varje morgon på skolan som en slags "tävling" så man ska försöka få mest rätt. jag svarar alltid failade svar (då jag kan dem) på alla frågor eftersom våran svenska lärare alltid ska prata med den som har flest poäng inför hela klassen & man vinner godis osv, och jag är rädd för att jag ska vara den med mest poäng om jag skulle anstränga mig.


Symtom på social fobi:
Om du har social fobi och ska säga eller göra något som gör att du får andras uppmärksamhet kan du känna en stark ångest. Ångesten kan visa på olika sätt, till exempel genom att du: rodnar stammar svettas skakar får hjärtklappning får domningskänslor får yrsel. Typiska tankar kan vara att ”jag gör bort mig”, ”tänk om det syns” och ”vad ska alla tro”. Social fobi kan påverka både ditt arbetsliv och privatliv. Det kan vara svårt att hitta ett arbete eftersom det ofta innebär att träffa nya människor, arbeta i grupp och använda telefon. Även att studera blir svårt då det bland annat medför grupparbeten och redovisningar.

hmm nu tycker säkert ni jag låter som ett freak för att jag får hjärtklappning och börjar svettas osv om jag ska prata inför folk? men ja jag har FÖRSÖKT att få bort det men det känns bara värre efter för jag vet att jag ändå gjort bort mig när jag alltid blir generad.
ett ganska låååångt inlägg för att vara jag med är fundersam & 50% läser säkert inte ens :)

måste gå i ide

alltså vad är det med mig?! nu när det är lov ska man väl inte sitta och vilja somna så fort man kommer hem vid middagstid och sova i nån timma -_- har varit såhär sömnig hela vintern men ska skärpa mig :) har typ ingen lust alls att göra nåt efter jag sovit, då blir jag bara ännu tröttare och känner mig allmänt skum.  precis som jag känner mig nu.

idag så träffade jag och marcus pappa, vi åkte och åt på donken med honom sen var han här en stund med william också, dock inte så länge eftersom bobby är så himla skällig på barn att de inte gick att få tyst på honom :( agaaaah de är så tråkigt att han har blivit så :(
aww när jag ska sitta vid datorn ^^

vinnarna av tandsmycken!! från lucka 23.


myskvällar

hellu, har inte orkat suttit vid datorn något sen igår. har jobbat och haft fullt upp sen dess :D
Igår var iallfall evelina här och vi såg först på skönheten och odjuret som gick på tv, kom inte ihåg någonting av den sen jag var liten! men iallfall, sen såg vi på eat pray love, den var helt OK ganska lång men det var mysigt att ha en filmkväll med verkligen MASSA godis osv.


Jag och marcus hade nämligen handlat 1.5 kilo godis på hemmakväll, på dagen igår när vi var på stan & 6 drickor.. snacka om tjockisar va? så var proppmätt hela kvällen. Justja inte nog med det åt jag och älskling på resturang, jag åt filet mignon (oxfile & massa pomfritt) AS gött så  därför var jag super mätt också.

Tro de eller ej så ska jag och marcus mysa med våra nya 2 drickor( man får vara onyttig mellan jul - nyår) och se på en serie som vi börjat kolla på igår :D

TÄVLING!- vinn valfria slippers från Ziperall

-VINNAREN AV EN VARA FRÅN MONKEYSTORE(LUCKA NR 24) ÄR: http://powderpink.webblogg.se/-
FÖR ATT VARA MED OCH TÄVLA SKA DU:

* Gilla Ziperall på facebook -HÄR-

* Gå in på Ziperalls hemsida och välj vilken färg du vill ha. -HÄR-
* Sen skriver du här i en kommentar vilken färg du vill ha, samt din mejl :)
FRIVILLIGT:

* Gilla mig på facebook -här-
* Följ mig & gilla inlägget på bloglovin -här-
* Skriv om tävlingen i din blogg och länka hit.

AVSLUTAS DEN 2A JANUARIAVSLUTAD

bilder från julafton..


shiiiit har tjänat över TUSEN spänn på mindre än 1 vecka!maine coon. water cat.

visst är Findus söt?:D haha han älskar vatten och har hoppat ner i badkaret(fullt med vatten) 2 gånger..
.
"Maine coonen har ofta en förkärlek till vatten och leker gärna med vattenskålen. Honorna brukar väga runt 3,5–6 kg och hanarna 5-10 kg, men det finns större( som min då.) "mina presenter!


JULKALENDER- LUCKA NR 24!

mina favoriter från monkeystore.

FÖR ATT VARA MED OCH TÄVLA SKA DU:

* Gå in på monkeystores hemsida, -HÄR- och välj ut vad du vill vinna, länka det i en kommentar + skriv en kort motivering varför just du ska vinna. :)FRIVILLIGT:

* gilla monkeystores fb -här- & min facebook -här-

JULKALENDER- LUCKA NR 23!

Vinnarna av färgade linser är: http://eemijji.blogg.se/ & http://jezzy.blogg.se/ & http://www.nattstad.se/sofiies mejlar er under dagen ;)
Drar vinnarna imorgon, om det är mer än 50 personer som är med dras 2 vinnare mer än hundra 3 osv..

FÖR ATT VARA MED OCH TÄVLA SKA DU:

* Gå in på twinkles hemsida -HÄR- och välja vilket tandsmycke du vill vinna, skriv i en kommentar vilket du vill ha.

* Gilla twinkles facebook -HÄR-

FRIVILLIGT:
* sprid tävlingen via din blogg/facebook om ni inte har blogg. (när ni sprider så är de större chans att vinna eftersom fler smycken lottat ut)

* Svara på frågan "Hur sätts tandsmyckena fast?" Ni hittar svaret på twinkles hemsida.


JULKALENDER- LUCKA NR 22!

-vinnaren av en valfri vara från jbutiken är http://kallasjessika.blogg.se/ kontaktar dig under dagen ^^ -
FÖR ATT VARA MED OCH TÄVLA SKA DU:

* gå in -HÄR- och leta vilka linser du vill ha, länka sen dem i en kommentar.

* gilla fargadelinser.com på facebook. -HÄR-

FRIVILLIGT:

* gilla min blogg på facebook -här-

* följ mig & gilla inlägget på bloglovin -här-

ääääälskar jullov!

hellu! så himla skönt med lov, har ni också fått det än? jag fick det i tisdags vid lunch så har varit ledig idag. har kollar på julfilm, handlat julgodis, ätit på pizzerian vid mig och gosat med marcus under det långa lover som jag haft ;) haha.. aja snart är det julafton och jag längtar :D
ska ni göra nåt speciellt nu på jullovet? jag har iallfall bestämt att jag ska göra sånt man inte orkar göra när de är skola och sånt.. så gå på: bio, badet, kanske bowla? shoppa i mängder efter jul osv.. :)
och på tal om ingenting kikar jag igenom facebook har och har as tråkigt...

JULKALENDER- LUCKA NR 21!

-vinnaren av väskan är http://alwaysinpink.myshowroom.se/ kontaktar dig under dagen-
FÖR ATT TÄVLA MÅSTE DU:

* Gå in på jbutiken -HÄR- och leta vad du vill ha om du vinner, länka varan i en kommentar i detta inlägg.

GLÖM INTE ATT SKRIVA DIN MEJL!


FRIVILLIGT:

* gilla min facebook -här-

* följ & gilla inlägget på bloglovin -här-